Peitto, muslin-puuvilla, 75x100cm, Mooses -koriin
Peitto, muslin-puuvilla, 75x100cm, Mooses -koriin Peitto, muslin-puuvilla, 75x100cm, Mooses -koriin Peitto, muslin-puuvilla, 75x100cm, Mooses -koriin Peitto, muslin-puuvilla, 75x100cm, Mooses -koriin
AlberoMio

Peitto, muslin-puuvilla, 75x100cm, Mooses -koriin

24,21 €
26,90 €
Alennus päättyy
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Pehmeä puuvillamusliini, tuplana, Öko-Tex! Varmasti hyvä peitto vauvalle!

Puuvillaista musliinia, josta Eco & Love -lastenpeitto valmistetaan, pidetään yhtenä herkimmistä ja miellyttävimmistä kankaista. Kääriminen tällaisella materiaalilla takaa lapsesi mukavuuden ja olet varma, että materiaali on vauvan iholle turvallista ja miellyttävän tuntuista.

Täydellinen - pehmeä peitto lapsellesi elämän ensimmäisistä päivistä lähtien. Peitossa on kaksi ohutta kerrosta, se on hieman joustava, mutta samalla se säilyttää hyvin ominaisen rypistyneen rakenteensa.

Kankaan tärkeä etu on sen lämmönsäätelytoiminto, joka varmistaa oikean kehon lämpötilan. Kesällä se viilentää, suojaa kuumuudelta ja kylminä päivinä - pitää vauvan lämpimänä. Tulet huomaamaan, että se on käytännöllinen tuote vuosia!

Peitto on loistava lahja - tyylikkäästi pakattu pahvilaatikkoon ja kahva luonnollisesta narusta - se ilahduttaa jokaista Eco -äitiä! 

Peiton mitat: 75 × 100 cm
Kangas on kaksinkertaista sideharsoa (musliini) - 100% puuvillaa, täyte on ohutta (80 g), allergiaa estävää silikonoitua kuitukangasta - 100% polyesteriä
Väri: beige   

Valmistettu sertifioidusta materiaalista. Käytetyillä kankailla on antibakteerisia ominaisuuksia ja ne imevät hyvin kosteutta.
Konepestävä.
Materiaali: 100% puuvilla, tukeva kangas
Öko-Text Standard 100 - hyväksytty

Valmistusmaa: EU, Puola.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet