Perhostyyny, 100% bambu, Foggy Morning, Anti-Shock
Perhostyyny, 100% bambu, Foggy Morning, Anti-Shock Perhostyyny, 100% bambu, Foggy Morning, Anti-Shock Perhostyyny, 100% bambu, Foggy Morning, Anti-Shock
Amy

Perhostyyny, 100% bambu, Foggy Morning, Anti-Shock

19,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Perhostyyny on muotoiltu siten, että se pitää vauvan pienen pään oikein paikallaan liikkumisen aikana.
Tyyny on täydellinen lapsen matkalle ja kävelylle rattaissa. Perhostyyny on "iskunvaimennin", jonka tehtävänä on tukea vauvan päätä.
Taapero ei tunne epätasaisuutta tiellä, minkä ansiosta hän voi nukkua täysin mukavasti. Perhostyyny on tuote, jota voidaan käyttää vaihdettaessa vaippaa hoitopöydällä. Vauvan pää asetetaan mukavasti ja turvallisesti paikalleen, eikä se heilu puolelta toiselle, varsinkaan vaipanvaihtoa harjoitellessa :)

Tarkoitettu 0-24kk ikäisille.

Tyyny on keskeltä ohut ja sivuilla tukevat siivet.

Bambu kankaana on luonnollisen herkkää ja silkinpehmeää. Se on myös hypo-allergeenistä, eli se on sopiva ihmisille, joilla on herkkä iho, jopa niille, jotka ovat allergisia muille luonnonmateriaaleille, kuten villalle.
Lisäksi bambu on antibakteerista ja antimykoottista (tässä ei kasva mitkään sienet kovin helposti), kangas on luonnollisesti hengittävää ja se imee kosteutta itseenä hyvin. Tämä käy siis hyvin kylmälle ja lämpimälle säälle.

Pesuohjeet:
• Pesu 30 astetta, ei käsinpesua, maxim.linkous 800/min.
Ei saa laittaa kuivausrumpuun
• Älä käytä valkaisuainetta
• Älä käytä kuivapesua


Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua