Järjestelijä pinnasängyn/kehdon laitaan, Sage Green
Järjestelijä pinnasängyn/kehdon laitaan, Sage Green Järjestelijä pinnasängyn/kehdon laitaan, Sage Green Järjestelijä pinnasängyn/kehdon laitaan, Sage Green
Makaszka

Järjestelijä pinnasängyn/kehdon laitaan, Sage Green

Tuotetta rajoitettu erä.
14,95 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Pinnasängyn reunaan kiinnitettävä tilava säilytyslokerikko, johon saat kaikki tärkeät tavarat.
Järjestelijään mahtuu kaikkeen, mitä tarvitset "käsillä", ja samalla se on tyylikäs sisustus lapsen huoneeseen.

Kolme suurta taskua mahtuvat vaippoihin, märkäpyyhkeisiin, voiteeseen tai pulloon, ja kaksi pientä taskua sopivat täydellisesti tutille, voiteelle tai muulle hyödylliselle pikkutavaralle, joka aina katoaa jonnekin. Järjestäjän taakse on ommeltu allergisoimaton silikonikangas, jonka ansiosta se säilyttää muotonsa. Yläosassa on ommeltu kolme hihnaa, jotka kiinnittävät järjestäjän pinnasänkyyn, ja alaosassa on ohuempia hihnoja, jotka vakauttavat sen.

Valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta, joka ei peseydy pois, "ei rypisty" ja ei menetä ominaisuuksiaan toistuvan pesun jälkeenkin, taskut on vahvistettu kuminauhalla, jotta sisältö pysyy paremmin.

Mitat: 55x45 cm (+/- 2 cm)
Materiaali: 100 % korkealaatuista puuvillaa, OEKO-TEX 100 luokka I sertifioitu.


Täyte: antiallerginen, hengittävä silikonikuitukangas, joka ei muuta rakennettaan pesun ja käytön aikana. Sisällä oleva täyte on ommeltu ulkokankaisiin, minkä ansiosta se ei liiku käytön ja pesun aikana.
Pesu 30°C, maksiminopeus 800/min, ei käsinpesua, ei rumpukuivausta.

Pinnasängystä suositellaan ottamaan kaikki ylimääräinen tuotteistus pois, kun lapsi alkaa harjoitella ottamaan kiinni tavaroista, ettei pikkuinen pääse vetämään sänkyyn ylimääräisiä tavaroita tai naruja.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua