Plantoys - Baby Gym (orchard), lelukaari puisilla leluilla
Plantoys - Baby Gym (orchard), lelukaari puisilla leluilla Plantoys - Baby Gym (orchard), lelukaari puisilla leluilla Plantoys - Baby Gym (orchard), lelukaari puisilla leluilla Plantoys - Baby Gym (orchard), lelukaari puisilla leluilla
Plantoys

Plantoys - Baby Gym (orchard), lelukaari puisilla leluilla

69,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Aktivoi vauvan aisteja ja tue monipuolisesti kehitystä tyylikkäällä PlanToysin Baby Gymillä! Roikkuvat lelut herättävät mielenkiinnon ja kannustavat liikkeeseen. Nelijalkainen Baby Gym pysyy tukevasti pystyssä. Ajattoman puuleun kaunis design sopii tyylikkäästi sisustukseen.  

PlanToysin vastuullisesti kumipuusta valmistetut tuotteet käyvät läpi tiukan seulan ja täyttävät kansainväliset standardit niin turvallisuuden (ASTM, EN71, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000) kuin ympäristöystävällisyytensä osalta. PlanToys on C02-neutraali yritys, joka hyödyntää kumipuuteollisuudelta jäävän puumateriaalin; kun kumipuuplantaasi ei enää tuota lateksia puut kierrätetään polttamisen sijaan. 

Myrkytyksen sijaan puuaines käsitellään lämmöllä epäpuhtauksien, kuten hyönteisten, poistamiseksi. PlanToysin tuotteissa käytetyt värit ovat kasvivärejä ja vesipohjaisia musteita, minkä lisäksi käytetty liima on myrkytön (E-Zero Non-Formaldehyde Glue) Näistä lopputuote on varmasti myrkytön eikä sisällä haitallisia kemikaaleja. 

Kierrätyspaperi, myrkyttömät luontoystävälliset musteet ja kierrätettävät materiaalit varmistavat että saat ekologisen tuotteesi myös vastuullisessa pakkauksessa. Jokaisessa tuotepakkauksessa on merkitty hiilijalanjälkitarralla tuotannosta aiheutuva kasvihuonepäästöjen määrä.

Koko: 47,5 x 55,9 x 47,5 cm

Paino: 1,05 kg

Ikäsuositus: 0-6kk

Valmistettu Thaimaassa

Tuote toimitetaan osissa ja sen kokoamiseen ei tarvita työkaluja. Tarvittaessa Baby Gymin saa helposti purettua uudelleen osiin säilytystä tai kuljetusta varten.

Arvostelut 0 arvostelua