Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green
Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green
Kiddex Oy

Play & Go Organic Soft -lelumatto, Bloom Meadow Green

129,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Käytännöllinen ja kaunis tuote! Lapsen huoneeseen, olohuoneeseen, vastasyntyneestä taaperolle. 

Tikattu ja pehmustettu Play&Go  Bloom on ihanan pehmeä leikkimatto, joka muuntautuu käyttötarpeen mukaan lapsen kasvaessa. Materiaalina on käytetty 100% GOTS- sertifioitua luomupuuvillaa ja täyte on kierrätetyistä muovipulloista valmistettua polyesteriä. 

Kukan pehmeät terälehdet suojaavat pientä vauvaa lisäten turvallisuudentunnetta.  Vauvan kasvaessa Bloom-leikkimatto on erinomainen leikkiin  ja vatsalla köllöttelyyn. Se on helppo ottaa mukaan myös kyläreissulle ja lomamatkalle.  

Soft-lelumatoissa kiristyönyörin saa piiloon, jolloin vauva ei pääse siihen sotkeutumaan. Tässä tuotteessa on lisäksi irrotettava ja säädettävä kantohihna, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan kyläreissulle ja asettaa roikkumaan vaunun työntöaisaan.  

Pesu- ja hoito-ohjeet: Konepesu hienolla pesuohjelmalla, ei valkaisua tai konekuivausta. Silittämällä palautat tuotteen pehmeyden.

Halkaisija: terälehdet korotettuina 76cm, jolloin korkeus 27cm.
Avattuna 130cm.
Paksuus +-5cm
Materiaali: GOTS-sertifioitu puuvilla ja kierrätetyistä muovipulloista valmistettu polyesteri  (täyte)
Ikäsuositus: 0-3 vuotta

Arvostelut 0 arvostelua