Play & Go -lelusäkki, Swan Joutsen
Play & Go -lelusäkki, Swan Joutsen Play & Go -lelusäkki, Swan Joutsen Play & Go -lelusäkki, Swan Joutsen Play & Go -lelusäkki, Swan Joutsen Play & Go -lelusäkki, Swan Joutsen

Play & Go -lelusäkki, Swan Joutsen

Tuotetta rajoitettu erä.
27,23 €
38,90 €
Alin hinta 30 pv: 27,23 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Mahtava uutuuskuosi!

Lelusäkki, josta saa leikkimaton sekä säilytyssäkin!

Play & Go on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu kodin säilytysongelmiin; tuote joka helpottaa jokaisen lapsiperheen arkea.

Saat avattua säkin leikkimatoksi jonka päällä on mukava rakennella legokaupunkeja, köllötellä rantahietikolla tai sukeltaa suloisten pehmolelujen maailmaan. Käyttötarkoituksia on juuri niin monta kuin on käyttäjääkin.

Leikkien jälkeen voit kasata lelut maton keskelle ja nyörejä kiristämällä koota lelut sisään säkiksi muodostuvaan leikkimattoon. Säkin sisällä lelut säilyvät siisitisti seuraavan leikkihetkeen asti.

Säkki on hieman luonnonvalkoiseen vivahtava.

Halkaisija: 140cm

Materiaali: laadukas ympäristöystävällinen, standardoitu puuvilla

Pesu: 30 asteen konepesu, vinkki: jos haluat värien säilyvän kirkkaina, liota tuotetta viinietikassa ennen pesua. Toimii myös muille puuvillatuotteille.

Takuu: tuotteelle myönnetään valmistajan takaama 3-vuoden takuu kun tuotetta on käytetty käyttötarkoituksen mukaisesti.

Play&Go on belgialainen yritys jonka ideana on tuoda markkinoille värikkäitä ja inspiroivia tuotteita lapsille ja lastenhuoneiden sisustukseen. Kaikki tuotteet valmistetaan sertifioidusta Canvas puuvillasta valvoituissa olosuhteissa ja hyväksytyissä tehtaiss

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua