Kosteuspyyhkeet SO PURE bambu, biohajoava, 56 kpl
Kosteuspyyhkeet SO PURE bambu, biohajoava, 56 kpl Kosteuspyyhkeet SO PURE bambu, biohajoava, 56 kpl Kosteuspyyhkeet SO PURE bambu, biohajoava, 56 kpl
Luma - Babycare

Kosteuspyyhkeet SO PURE bambu, biohajoava, 56 kpl

2,61 €
2,90 €
Alennus päättyy
Alin hinta 30 pv: 2,61 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

SO PURE - kosteuspyyhkeet edustavat täydellistä puhtautta luonnosta.

Pyyhkeet on valmistettu bambusta ja sisältävät yli 98 % puhdasta vettä.
Ne ovat hajusteettomia, herkkiä vauvan herkälle iholle ja erittäin pehmeitä ja miellyttäviä kosketukseen. 

Uudelleensuljettavassa pakkauksessa on 56 pyyhettä.
Sulje pakkaus uudelleen käytön jälkeen, jotta pyyhkeet pysyvät kosteina ja valmiina seuraavaa käyttöä varten.
Voit käyttää niitä pukeutumisessa, ruokailuaikoina, kävelyllä, matkalla tai lomalla, itse asiassa missä tahansa.
Vaipanvaihdon jälkeisen siivouksen lisäksi ne sopivat erinomaisesti myös likaisten käsien puhdistamiseen leikin jälkeen tai poskien puhdistamiseen ruokailun jälkeen.

Ominaisuudet:
• Kappaleiden lukumäärä pakkauksessa: 56 kpl
• Vesipitoisuus: yli 98 %
• Sopii syntymästä lähtien
• Pakkauksen koko: 23 x 10,5 x 4 cm
• Pyyhkimismateriaali: bambu
• Hajusteeton
• Biohajoava, ympäristöystävällinen
• Kätevästi pakattu muovikannella, jotta tuote pysyy tuoreena pidempään
• Pakkaus on käytettävä 3 kuukauden kuluessa avaamisesta

Sisältää: Aqua, Sodium benzoate, Glycerin, Decyl glycoside, Citric Acid, Propylene Glycol, Sodium Citrate

Sitruunahappo: Sitruunahappoa esiintyy luonnostaan hedelmämehuissa (esim. sitruunamehu sisältää 5-8 % sitruunahappoa; sitä voidaan saada myös limetistä, vadelmasta, karpalosta tai punajuuresta). Sitä käytetään kosmetiikassa kiteisessä muodossa. Korkean happamuutensa ansiosta sitä käytetään kosmeettisissa valmisteissa tuotteen ja ihon pH:n säätämiseen. Sitä lisätään anti-aging-tuotteisiin, joissa se tukee ihon yläosan kuoriutumista ja uusiutumista. Se myös puhdistaa, kiinteyttää ja taistelee pigmenttiläiskiä vastaan (sillä on vaalentäviä ominaisuuksia). Se on antibakteerinen ja antifungaalinen.
Glyseriini: Glyseroli on osa ihon omaa kosteusjärjestelmää ja on erittäin hyvin siedetty ihospesifisenä aineena. Teollisuudessa sitä tuotetaan kemiallisen muuntamisen sivutuotteena, esimerkiksi pilkkomalla kasvi- tai eläinrasvoja glyseriiniksi ja rasvahapoiksi. Sitä voidaan saada myös propeenista, joka on biodieselin tuotannon sivutuote.• Kosmetiikassa glyseriini sitoo voimakkaasti kosteutta ja suojaa ja uudistaa ihon omaa suojatoimintoa. Lisää tehokkaasti ihon elastisuutta. Pinta-aktiivisten tuotteiden (esim. joidenkin puhdistustuotteiden) ainesosana glyseriinillä on myös rauhoittava vaikutus ja se vähentää ihoärsytystä ja -vaurioita. Kuivan ihon ja hiustenhoitotuotteissa glyseriini on siksi ihanteellinen ainesosa, joka säilyttää kosteuden ja vähentää ärsytystä.
Natriumsitraatti: Natriumsitraatti on pienten, valkoisten, hajuttomien kiteiden muodossa. Se on sitruunahapon suola, joka saadaan lisäämällä natriumhydroksidia sitruunahappoon. Se on useimmiten pienten valkoisten kiteiden muodossa, mutta voimme tavata myös muita muotoja. Sitä käytetään kosmetiikan valmistuksessa siitä syystä, että se auttaa alentamaan emulsioiden pH:ta, peittämään niiden alkuperäisen aromin, se toimii myös antioksidanttina ja on mieto säilöntäaine. Koska tällä aineella ei yleisesti käytettyinä pitoisuuksina ole haitallisia vaikutuksia ihmiskehoon, sitä käytetään myös lapsille tarkoitetussa kosmetiikassa. Natriumsitraattia löytyy shampoista, hoitoaineista, puhdistus- ja ihokosmetiikasta jne.• Natriumbentsoaatti: Natriumbentsoaatti on bentsoehapon natriumsuola, jota esiintyy luonnostaan hedelmissä - karpaloissa, aprikooseissa, omenoissa, sienissä, kanelissa, neilikassa ja joissakin maitotuotteissa (bakteerikäymisen seurauksena) ja teessä. Kosmeettisiin tarkoituksiin käytettävä natriumbentsoaatti valmistetaan synteettisesti. Se on hyväksytty säilöntäaine sertifioidussa luonnon- ja luomukosmetiikassa. Sitä löytyy monista kosmeettisista tuotteista.
Dekyyliglukosidi: Ne ovat sokeripinta-aktiivisia aineita, jotka perustuvat kookosöljyyn ja glukoosiin. Nämä puhtaasti kasviperäiset pinta-aktiiviset aineet ovat erityisen hellävaraisia iholle ja ekologisesti vaarattomia biohajoavuutensa vuoksi. Niitä voidaan käyttää shampoissa ja suihkugeeleissä, ja niillä on lievästi paksuuntuvia ja vaahtoavia ominaisuuksia kosmeettisissa tuotteissa jättäen ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Lisäksi nämä pinta-aktiiviset aineet voivat vähentää muiden pinta-aktiivisten aineiden ärsytyspotentiaalia ja siten lisätä kosmeettisten tuotteiden yhteensopivuutta. Niitä voidaan käyttää myös puhdistustuotteissa, jotka ärsyttävät herkkää ihoa.
Propyleeniglykoli: Propyleeniglykoli, jota kutsutaan myös 1,2-propaanidioliksi, on synteettinen alkoholi, joka pystyy imemään vettä ja toimii siksi kosteuttavana aineena henkilökohtaisessa hygieniatuotteissa. Se esiintyy värittömän nesteen muodossa, jolla on katkera maku ja hajuton. Se auttaa vähentämään hilseilyä ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Sitä käytetään erilaisissa ihokosmetiioissa, mukaan lukien koristeelliset, shampoot ja hoitoaineet, hajuvedet jne.• Sitä voidaan saada myös kasviperäisistä lähteistä (hiivakäymisellä). Propyleeniglykolia pidetään turvallisena kosmeettisena ainesosana. Herkemmällä iholla (esim. ekseema) se voi aiheuttaa lievää ärsytystä.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet