Reunapehmuste Meow Stories, pinnasänkyyn
Reunapehmuste Meow Stories, pinnasänkyyn Reunapehmuste Meow Stories, pinnasänkyyn Reunapehmuste Meow Stories, pinnasänkyyn Reunapehmuste Meow Stories, pinnasänkyyn Reunapehmuste Meow Stories, pinnasänkyyn Reunapehmuste Meow Stories, pinnasänkyyn Reunapehmuste Meow Stories, pinnasänkyyn Reunapehmuste Meow Stories, pinnasänkyyn
Amy

Reunapehmuste Meow Stories, pinnasänkyyn

Tuotetta rajoitettu erä.
55,92 €
69,90 €
Alin hinta 30 pv: 55,92 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

Mahtavilla kuoseilla varustetut Makaszkan kauniit reunapehmusteet. Täyttä somematskua! <3 Ja vauva tykkää katsella kuvioita!


Mitat: 25x210cm (+/-2cm), eli ns.puoli pinnasänkyä.

Huippumahtava lahjaidea vauvalahjaksi

Kaksipuolinen reunapehmuste 60x120cm sänkyyn (sopii myös 70x140cm sänkyyn).
Reunapehmuste on jämäkkä, pehmustaa täydellisesti ja suojaa vauvaasi pinnasängyn kovilta pinnoilta.
Puskurissa on tyylikkäät puuvillanauhat, joiden avulla se voidaan kiinnittää sänkyyn kahdeksaan kohtaan.
Suoja on molemmilta puolilta korkealaatuista puuvillaa, joka ei haalistu, "ei nukkaa" eikä menetä ominaisuuksiaan toistuvan pesun jälkeen.
Sisältä se on täytetty antiallergisella, jäykällä 2,5 cm paksuisella toppauksella, mikä tekee siitä joustavan, istuu mukavasti sänkyyn - pysyy pystyssä jopa ilman, että se on sidottu pinnoihin.

Mitat: 25x210cm (+/-2cm)
Koostumus: 100 % korkealaatuista puuvillaa, jolla on OEKO-TEX 100 Class I -sertifikaatti.
Puuvillan painatus ei muuta väriä edes toistuvan pesun jälkeen.
Täyte: antiallerginen, hengittävä silikonikuitukangas, joka ei muuta rakennettaan pesun ja käytön aikana. Sisäpuolella oleva täyte on ommeltu päällyskankaisiin, minkä ansiosta se ei liiku käytön ja pesun aikana
Pesu: pesu 30°C, maksimilinkous 800/min, ei käsinpesua, ei rumpukuivausta.

Hyvä lahjaidea!
Tutustu Makaszkan -tuotteisiin heidän ihanalla tilillä instassa, jossa lähes jokainen kuva on insta-vaikuttajien ottama!
Ja jos löydät jonkin, mikä ihastutti ja sitä ei meiltä löydy, niin toimitusajan kanssa sitä kyllä varmasti Suomeen saamme!
Klikkaa tästä: @makaszka

Tukes suosittaa, kun "vauva osaa seistä tukea vasten, on aika poistaa pinnasängystä reunapehmuste. Näin vauva ei pääse kiipeämään sängyn laidalle ja vahingossa putoamaan. Pinnasänky kannattaa vaihtaa tavalliseen lastensänkyyn putoamisvahinkojen välttämiseksi, kun lapsi oppii kiipeämään sängyn reunalle. Yleensä lapsi on tässä kehitysvaiheessa viimeistään kaksivuotiaana."

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua