Starttipaketti - Nordbaby White + Britax Core
Starttipaketti - Nordbaby White + Britax Core Starttipaketti - Nordbaby White + Britax Core Starttipaketti - Nordbaby White + Britax Core Starttipaketti - Nordbaby White + Britax Core
Nordbaby

Starttipaketti - Nordbaby White + Britax Core

699,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Myymälän mallikappale!

Paketissa:
* Nordbaby Prestige - yhdistelmävaunut istuinosalla
* Adapterit turvakaukalon vaunurunkoon kiinnitystä varten
* Britax Core, musta (uusi)
* Isofix-jalusta autoon (uusi)

Kunnolliset, isolla vaunukopalla varustetut yhdistelmävaunut, siihen adapterit sekä turvakaukalo + jalusta autoon.

Suloiset valkoiset eco-nahkaiset yhdistelmävaunut!

Vastasyntynyt on suojassa vaununkopassa, jota on helppo tarvittaessa kantaa/siirtää kantokahvasta.Ratasosasta pääsee taapero hyvin tutustumaan maailmaan, kasvot tai selkä menosuuntaan.Tuulta, likaa ja vettä hylkivät laadukkaat kankaat.

Tässä mukana koko vaunupaketti vastasyntyneestä noin 3-vuotiaalle. Eli vaununkoppa, ratasosa, runko, renkaat, jalkapeitteet jne.

Vaununkoppa:Tilava vaununkoppa, johon mahtuu tarvittaessa enemmänkin lämmikettä vauvan suojaksi.Sisäpohjassa on erillinen selkänoja, josta voi vauvaa nostaa hieman istuvampaan asentoon.Vaununkopasta löytyy kehtotoiminto/keinupohja, eli voit käyttää vaununkoppaa myös muutenkin kuin vain vaununa.Pehmeät ja topatut sisäkankaat sekä patja ovat irrotettavissa ja konepestävissä.Kuomussa on tuuletusmahdollisuus, jolloin saat suojaisista vaunuista kesäsäälle viileämmät.Tuuletuksen kohdassa on myös integroitu hyönteisverkko. Vaununkopassa on oma suojaava jalkapeite.

Ratasosa:Monitoiminen istuinosa on kokonaan oma yksikkönsä, vaunukopan kuomu siirtyy rattaaseen kuomuksi.Selkänoja ja jalkatuki säätyy eri asentoihin, myös täysin makuulle ja täysin istuma-asentoon.Kuomussa on erillinen tuuletusmahdollisuus, josta saat raikasta ilmaa ratasosaan kuumalla kesäsäällä.Ratasosassa on helposti irrotettava turvakaari, säädettävä.Pehmustetut 5-pistevaljaat.Ratasosan saa helpolla lukituksella vain nostettua ja laskettua runkoon, haluamasi mukaan, selkä tai kasvot menosuuntaan.Runko:Rungossa on valitsemasi mukaan isot, laakeroidut 30cm ilmakumipyörät. Isojen pyörien avulla pääset raskaimmassakin loskasäässä liikkeelle, ja kevyt runko takaa mukavat liikkeet myös kaupungissa.Renkaat on helppo irrottaa vain painamalla. Rungossa on erillinen jousitus.Tavarakori on perinteinen metallinen.Aisassa on erillinen rautavahventeinen aisansäätö, jolla saat säädettyä aisan korkeutta eri mittaisille vaunuttelijoille sopivaksi.Sekä vaununkopan että ratasosan pystyy asentamaan kasvot tai selkä menosuuntaan.

Vaunut ovat helppo kasata, niin vaununkoppa tai ratasosa rungossa kiinni, kuin runko yksistäänkin.Mittatietoja:Työntöaisan työntökorkeus säädettävissä: 72-102cmVaununkopan sisämitat (pituus/leveys/korkeus): 73/35/22 cmRatasosan sisämitat: makuuasennossa 80 cmSelkänojan pituus:Istuinosan leveys: 35cmRunko kasattuna, renkailla: 87/64/34 cmVaununkopan paino: 5Ratasosan paino: 5Rungon paino, renkailla: 10Takuu 24 kk

  • Vaunun/rattaiden takuu 24kk
    Turvakaukalon ja jalustan takuu 24kk
Arvostelut 0 arvostelua