Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli
Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli
Caretero

Syöttötuoli Bravo, minttu, pöytä/tuoli

89,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
Skandinaavisella muotoilulla varustettu Bravo -syöttötuoli. Tästä saat helposti muokattua lapselle myös matalamman tuolin.

Erittäin käytännöllinen syöttötuoli vauvoille ja taaperoille, superihana myös omatoimiseen sormiruokailuun.
Tukeva. Syöttötuoli on tarkoitettu lapsille, jotka voivat istua ilman apua, 6 kuukaudesta noin 3-4 vuoteen, paino jopa 15 kg.

Jalkatuen asentoa voi muuttaa, kaksi eri korkeutta 16cm ja 24cm.


Mukana siis syöttötuoli/runko, irrotettava ruokailutaso, jossa erillinen irrotettava ruokailutarjotin, irrotettava istuinpehmuste, sekä valjaat. Kaikki materiaalit erittäin helppo pitää puhtaana.

Superihana sormiruokailuun, helposti irrotettava ruokailutaso ja koko etuosa helpottaa puhdistusta.
Ja keittiönpöytä pysyy kunnossa, kun ei tarvitse koko aikaa pyyhkiä ruokatahroja.

Muutamalla liikkeellä (poistamatta jalkoja) Bravo muuttuu syöttötuolista tyylikkääksi tuoliksi. Tuva on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä tekee siitä kestävän ja turvallisen. Siinä on viisipistevyöt ja lisäsuoja etukaaressa, joka estää vauvan luistamisen tuolista. Tuolissa on kaksinkertainen, säädettävä ruokailualusta, jossa on kaksi paikkaa kupille lapsen ja vanhemman mukavuuden vuoksi. Istuin on vuorattu pehmeällä ja helposti puhdistettavalla pehmusteella. Puiset jalat puolestaan on viimeistelty liukumattomilla tyynyillä, jotka suojaavat lattiaa naarmuilta.

    Helppo kantaa - painaa vain 5,4kg.
EN14988:2017+A1:202 -hyväksytty.


Tekniset tiedot:
Ikäryhmä: 6 kuukaudesta 3-4 vuoteen (syöttötuolin enimmäispaino 15 kg)
Ulkomitat: 58x63x90 cm
Paino: 5,4 kg
Pakkauskoko: 40x34x40 cm


Asiakkaan kommentti: "Sormiruokailevan lapsen ehdoton kaveri! Etutaso on helppo ottaa kokonaan irti ja huuhdella. Tason saa tiukalle, hoikkakaan lapsi ei pääse helposti tuolissa seisomaan.
Aamuiset jämähtäneet puurot lähtee vain kuumalla vedellä pois. Koko tuolin voi pestä vaikka suihkussa. Ja oma ruokapöytä säilyy ehjänä!"

 

Paino:
5 kg
Arvostelut 0 arvostelua