Unipussi, Makaszka, Woodland, 2,5-6v (M) - TOG 2,5
Unipussi, Makaszka, Woodland, 2,5-6v (M) - TOG 2,5 Unipussi, Makaszka, Woodland, 2,5-6v (M) - TOG 2,5 Unipussi, Makaszka, Woodland, 2,5-6v (M) - TOG 2,5 Unipussi, Makaszka, Woodland, 2,5-6v (M) - TOG 2,5 Unipussi, Makaszka, Woodland, 2,5-6v (M) - TOG 2,5 Unipussi, Makaszka, Woodland, 2,5-6v (M) - TOG 2,5 Unipussi, Makaszka, Woodland, 2,5-6v (M) - TOG 2,5
Makaszka

Unipussi, Makaszka, Woodland, 2,5-6v (M) - TOG 2,5

47,92 €
59,90 €
Alin hinta 30 pv: 47,92 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Lämmin ja mukava unipussi lahkeilla, ja ihanaa Makaszkan Woodland -kuosia!
Tässä unipussissa on jalkaosat, jolloin tässä voi vaikka leikkiä aamulla, jos ei halua vielä luopua ihanasta lämmöstä ympärillä!

Tämä unipussi on tarkoitettu noin 2,5-vuotiaasta noin 6-vuotiaalle. Katsothan mitat!

Unipussissa on edessä vetoketju, joka voidaan avata koko pituudelta, mikä helpottaa pukemista ja riisumista. Kainaloiden alla oleva muotoilu tekee makuupussista yhtä mukavan kuin pyjaman lapselle eikä luiskahda pois edes silloin, kun pidämme lasta sylissä. Unipussi on suunniteltu tarjoamaan lapsellesi maksimaalista mukavuutta unen ja aamuleikin aikana.

Kun vauva nukkuu unipussissa, hän ei enää tarvitse peittoa, joten voimme olla varmoja, että hän ei löydä itseään pussilakanan sisältä tai vedä peittoa kasvoilleen. Unipussissa on pitkät lahjeosat, valmistettu pehmeistä puuvillaresorista, joihin voit myös suojata vauvan jalat.

Unipussin TOG-luokitus on 2,5. Se on tarkoitettu käytettäväksi ympäri vuoden huoneenlämmössä 15-22°C, mutta enemmän sinne viileimpiin aikoihin. Unipussi on valmistettu pehmeästä Organic Jerseystä molemmilta puolilta. Sisältä se on täytetty antiallergisella, kevyellä silikonikuitupehmusteella, joka tarjoaa lämpöä ja vielä enemmän pehmeyttä vauvallesi.

Unipussi sopii erinomaisesti myös tyylikkääksi lahjaksi ystävien pienille lapsille, vauvakutsuun tai muuhun mukavaan tilaisuuteen.

Mitat:koko S – pituus n. 85cm (1-3 vuotta)
koko M – pituus n. 105 cm (2,5-6 vuotta)

Materiaali: Organic Jersey – 95% puuvillaa 5% elastaania

Puuvillan painatus ei muuta väriä edes toistuvan pesun jälkeen.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua