Papoo Original Lion -smoothiepussi / vauvanruokapussi, 6 kpl
Papoo Original Lion -smoothiepussi / vauvanruokapussi, 6 kpl Papoo Original Lion -smoothiepussi / vauvanruokapussi, 6 kpl Papoo Original Lion -smoothiepussi / vauvanruokapussi, 6 kpl Papoo Original Lion -smoothiepussi / vauvanruokapussi, 6 kpl Papoo Original Lion -smoothiepussi / vauvanruokapussi, 6 kpl
Petite&Mars

Papoo Original Lion -smoothiepussi / vauvanruokapussi, 6 kpl

Tuotetta rajoitettu erä.
4,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Vauvanruokapussi / smoothiepussi

Täytä vain pestävä pussi, jotta lapset voivat syödä ilman tahroja ja sotkua. Pese sitten pussi ja käytä sitä uudelleen. Se on niin yksinkertaista!

• TERVEELLINEN VÄLAPALA: kotitekoinen ruoka ilman allergeeneja, lisäaineita ja säilöntäaineita on parasta vauvallesi.
Pussit sopivat täydellisesti hedelmä- ja vihannessoseisiin, smoothieihin, vauvanruokiin ja jälkiruokiin.
Värikkäillä ja hauskoilla 150 ml:n ruokapusseillamme voit ruokkia lapsesi terveenä myös liikkeellä ollessasi!
Papoo Original -pussit eivät vie paljoa tilaa, ja missä tahansa oletkin, vauvasi suosikkivälipalat ovat käsillä.
• HELPPO TÄYTTÖ JA PESU: Avaaminen alareunassa suljettavalla kaksoisvetoketjulla mahdollistaa helpon täytön ja ruokien vuotamattoman säilytyksen. Sisällöstä riippuen voit kaataa tai käyttää vain tavallista lusikkaa pussin täyttämiseen. Ruokinta on kätevää, eikä vauva likaannu kuten kulhosta lusikalla ruokittaessa. Syömisen jälkeen voit pestä sen helposti: leveä aukko mahdollistaa veden puhdistamisen koko pussin. Se on mahdollista pestä myös astianpesukoneessa.
• HELPPO SÄILYTTÄÄ JA PAKASTAA: Pussimme ovat kätevä elintarvikkeiden säilytyspaikka. Voit aina säilyttää ylimääräisiä ruokapusseja pakastimessa myöhempää käyttöä varten. Näet aina sisällön jokaisen pussin takapuolella olevan läpinäkyvän ikkunan läpi. Siellä on myös paikka kirjoittaa kuvaus ruoasta – et koskaan enää unohda, mitä pakastimessasi on!
Sulatus: laita pakasteruokapussi kulhoon, jossa on kuumaa vettä.
• AINUTLAATUINEN SUUNNITTELU: Värikäs, iloinen muotoilu slovakialaiselta lastenkirjojen kuvittaja Katka Ilkovičovalta. Nämä pussit söpöillä eläimillä tekevät välipala-ajasta hauskaa. Pakkaus sisältää 6 pussia yhdestä valitusta mallista.
• UUDELLEENKÄYTETTÄVÄ JA TURVALLINEN: Papoo Original -ruokapussit ovat BPA:ta ja ftalaatteja vapaita. Ne täyttävät eurooppalaisen standardin 14372 vaatimukset. Säästä rahaa ja käytä niitä uudestaan ja uudestaan sen sijaan, että heität pois heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, kuten tapahtuu kertakäyttöisten pussien kanssa, mikä saastuttaa ympäristöä.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet