Vauvapesä, unipesä, babynest Doomoo Cocoon, Leaves Aqua Green
Vauvapesä, unipesä, babynest Doomoo Cocoon, Leaves Aqua Green Vauvapesä, unipesä, babynest Doomoo Cocoon, Leaves Aqua Green Vauvapesä, unipesä, babynest Doomoo Cocoon, Leaves Aqua Green Vauvapesä, unipesä, babynest Doomoo Cocoon, Leaves Aqua Green Vauvapesä, unipesä, babynest Doomoo Cocoon, Leaves Aqua Green Vauvapesä, unipesä, babynest Doomoo Cocoon, Leaves Aqua Green Vauvapesä, unipesä, babynest Doomoo Cocoon, Leaves Aqua Green
Doomoo

Vauvapesä, unipesä, babynest Doomoo Cocoon, Leaves Aqua Green

78,90 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

Ihanan pehmeä Cocoon babynest eli unipesä tarjoaa pienokaiselle mukavan ja turvallisen paikan lepäillä – niin päivä- kuin uniaikoina.

Cocoon unipesässä on käytetty pehmeimpiä materiaaleja ja luomupuuvillasta valmistettu irroitettava päällinen on pestävissä. Tuotteessa on erityisesti huomioitu turvallisuus:  materiaali vauvan pään alla on hengittävän ja irrotettavan vyön ansiosta pikkuvauva pysyy selinmakuulla. Lisäksi tuotteessa ei ole naruja tai pieniä osia. 

Doomoon unipesä on avattavissa alaosastaan, mikä pidentää tuotteen käyttöaikaa: unipesä sopii käytettäväksi vastasyntyneestä noin 8-kuukauden ikäiseksi. Unipesä on myös helppo ottaa mukaan kyläreissulle tai matkalle.

Pesuohjeet: – päällinen pestävissä konepesussa 30° – ei rumpukuivausta

Doomoo on belgialainen tuotemerkki joka kuuluu osaksi Delta Diffusion-yritystä. Valikoimaan kuuluu imetystyynyt, joista se erityisesti tunnetaankin, sekä nukkumisen ja kylpemisen apuvälineet vauvan hoidossa. Doomoon tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällisten ja kestävien materiaalien käyttö sekä entistä vastuullisempi tuotantoketju. Eettiset arvot ovat Doomoolle tärkeitä ja se työskenteleekin tiiviissä yhteistyössä paikallisten tehtaiden kanssa Belgiassa ja muualla Euroopassa.  Tuotteiden osia valmistetaan Kiinassa vain silloin kun se ei Euroopassa ole mahdollista, tämäkin tuotanto on tarkkaan valvottua ja yrityksen eettiset arvot täyttävää. 

Doomoon tuotteet ovat kestäviä ne on käytettävissä pikkusisaruksille tai kierrätettävissä seuraavalle perheelle.

Materiaali:
Päällinen: 95% luomupuuvilla & 5% elastaani.
Sisäpuoli: 100% polyesteri.
Patja: polyuretaanivaahto.
Täyte: polyesteri.
 Mitat: 80 x 50 x 12 cm
 Valmistusmaa: Turkki, Kiina 


Huom. Unipesää ei saa käyttää muutakuin vauvan makuualustana. Siinä ei saa pidellä tai siirtää vauvaa paikasta toiseen!

Arvostelut 0 arvostelua